/ Ne tabelen e anetaresimit - zbritet tabela , plotesohet dhe me e-mailin Tuaj  dergohet te e-mail adresa e jone qe eshte: ilirida_re@yahoo.com  
 Ju faliminderit per mirekuptimin Tuaj /